Om företaget

Med flera års erfarenhet inom våra verksamhetsområden erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom byggnation och entreprenad.


Vi bedriver vår verksamhet i Saltsjöbaden strax utanför Stockholm men tar oss an uppdrag över hela landet. Idag riktar vi oss främst till företag men vi välkomnar även privatpersoner.

​​​​​​​Under de senaste åren har vi utfört en mängd olika typer och storlekar på uppdrag vilket har resulterat i att vi kan erbjuda våra kunder ett flexibelt utbud av tjänster inom byggnation och entreprenad. Kvalité, noggrannhet och effektivitet är något som vi strävar efter vid varje utförande och det kan vi göra tack vare våra skickliga och kunniga medarbetare. Vi är lyhörda för våra kunders önskemål och behov där vår främsta ambition är att överträffa det som förväntas. Långsiktiga relationer och nöjda kunder är något som vi värderar högt och vi har många återkommande kunder med nya uppdrag, vilket glädjer oss! Med vår breda kompetens och personliga service kan vi hjälpa dig med det mesta inom byggbranschen.

Behörigheter hos våra anställda

Våra anställda har våtrumsbehörighet samt yrkesbevis för grävmaskin och grävlastare.

Låter det intressant?

​​​​​​​Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har några funderingar.
Kontakta oss